LED pærer til ethvert behov | Dansk Webshop | Dag-til-dag levering | Billige LED pærer og tilbehør | Nyhedsbrev | B2B

Skrivebordslamper

En skrivebordslampe som giver et godt, blink- og blændfrit arbejdslys, sikrer dig de bedste arbejdsbetingelser gennem hele arbejdsdagen. Samtidig mindsker det risikoen for, at du får hovedpine eller andre lidelser af lyset. Hos byHOME finder du et bredt udvalg af flotte og funktionelle skrivebords- og kontorlamper – fra det praktiske og til det ekstravagante. Bestil i dag og tag det første skridt mod et bedre arbejdsklima


{{amount}}

Lyset over dit skrivebord er en vigtig trivselsparameter i hverdagen. Samtidig skåner et godt arbejdslys øjnene, og sikrer dig mod spændings- og andre hovedpiner forårsaget af dårlige arbejdsstillinger på grund af blændende arbejdsbelysning eller problemer med at se tingene tydeligt og klart.

Da alle vores skrivebordslamper samtidig anvender LED-teknologi, er du sikret en blinkfri belysning. Det giver et bedre velvære, og mindsker samtidig risikoen for hovedpiner eller deciderede epileptiske anfald på grund af glimtpåvirkningen.

Den perfekte skrivebordslampe hænger over bordet

Den perfekte skrivebordslampe hænger over skrivebordet. Det giver en meget mere ensartet belysning af arbejdsfladen på bordet end en lampe, der er placeret på selve bordpladen.

Samtidig betyder det også, at du får ekstra plads på skrivebordet og undgår den ”skidtsamler”, som en skrivebordslampe placeret på bordet oftest er. For på grund af lampens oftest upraktiske placering på bordpladen, bliver der næsten altid et område, som du ikke kan bruge til meget andet end papirbunker, brugte kaffekopper og glas, og hvad der nu ellers lige har det med at samle sig i hjørnerne af dit skrivebord.

Endvidere undgår du, at der er nogle placeringer og siddestillinger ved skrivebordet, du ikke kan sidde i af den simple grund, at du så bliver blændet af din skrivebordslampe.

Med en skrivebordslampe som hænger over bordet, bliver du alle de typiske udfordringer ved skrivebordslamper kvit en gang for alle. Placerer du lampen centralt over bordet, får du en ensartet og jævn belysning af hele arbejdsområdet, der gør det muligt at udnytte dit skrivebord fuldt ud.

Samtidig kan du snildt få placeret f.eks. computerskærmen og andre lysfølsomme genstande, så du slipper for blændinger eller lysglimt fra skrivebordslampen. Dit skrivebord bliver simpelthen et bedre sted at arbejde, når du først får hængt skrivebordslampen op i loftet.

Lysekronen til kontoret

I vores sortiment af skrivebordslamper finder du også en række lysekroner. De kan enten bruges som skrivebordslampe over det store skrivebord, over mødebordet i mødelokalet eller som rumbelysning på kontoret.

De flotte kontor-lysekroner giver et jævnt, behageligt og helt glimtfrit lys i lokalet og kan fås i flere forskellige udformninger alt efter loftshøjde og kontorlokalets størrelse. Uanset hvilken udgave du vælger, kan du være sikker på, at den lysekrone-lignende lampe vil være noget folk taler om, også længe efter de har besøgt jeres kontor. For designet er lige så stilfuldt, som det er enkelt.

Det gør også denne særlige skrivebordslampe velegnet til belysning i receptionen. Så kan de besøgende finde ud af, at I tager arbejdsmiljø og belysning seriøst i jeres firma – og går efter veldesignede, flotte og økonomiske løsninger.

For selv om lampen er større end en almindelige skrivebordslampe, bruger den ikke mere strøm end en gammeldags arkitektlampe – altså vel at mærke, hvis der kun er skruet en lille pære i den. Det samme gælder de mange andre skrivebordslamper, som du finder her i kategorien.

Længe mellem du skal skifte pære

Men det er ikke kun elregningen, du kommer til at spare på med en af vores LED-skrivebordslamper. Du slipper også for at skifte pærer. For med en almindelig anvendelse, hvor lampen er tændt i cirka 8 timer hver dag, kan LED-pæren i lampen holde i op mod 12-15 år. Det sparer dig for omkring lige så mange udskiftninger af pæren, hvis vi skal sammenligne med en gammeldags glødepære.

Levetiden på LED-pæren er så lang, at du sikkert allerede har udskriftet lampen, den dag pæren ikke vil tænde mere. For en LED-pære holder bare op med at tænde, når holder op med at virke. Den slukker ikke i et pludseligt lysglimt som en glødepære, eller står og blinker som et lysstofrør eller en sparepære.

Vi har også andre produkter til kontoret

Hvis du alligevel skal bestille en skrivebordslampe hos byHOME, kan du med fordel også lægge vejen forbi vores afdeling med kontorartikler.

Her finder du et udvalg af eksklusive kontorstole og skriveborde til kontoret. Begge dele er udformet med fokus på ergonomi og rigtig arbejdsstilling. Så vælger du at købe både lampe, stol og skrivebord hos byHOME, er du sikret det bedste arbejdsmiljø på dit kontor.

Det betyder færre sygedage og mindsker risikoen for, at dine medarbejdere over tid udvikler en række af de typiske problemer, som vi mennesker får af et alt for stille- og oftest forkert siddende arbejde.

Bestil nu

Når du skal bestille en vare på vores webshop, foregår det nemmest ved at vælge det antal af varen, du har brug for og klikke på Køb-knappen. Læs mere om bestillingsprocessen her.

Ved bestilling er det også en god ide at lægge mærke til leveringstiden. Den står lige under varenavnet i produktoversigten. Da vi tilstræber at sende alle varer samlet for samme bestilling, er det den længste leveringstid blandt de bestilte varer på din ordre, der bestemmer, hvornår du modtager din bestilling. Så har du brug for nogle af varerne hurtigere, er det en god ide at dele bestillingen op i flere.