LED pærer til ethvert behov | Dansk Webshop | Dag-til-dag levering | Billige LED pærer og tilbehør | Nyhedsbrev | B2B

IB Laursen Mynte serie

Ib Laursens Mynte serie er den populære køkkenserie med service i tidløs almuestil med tilhørende Mynte bestik og Mynte træredskaber, samt Mynte tekstiler, køkkenvægte, køkkenure og køkkenlamper i upcyclet retro design. Gå på jagt i de mange lækre ting til dit køkken og bestil hos ByHome med hurtig levering.


{{amount}}

Ib Laursens Mynte serie er deres populære serie af køkkengrej, bestik, service og alt muligt andet til køkkenet. Som altid holdt i et tidløst design med tyk streg under nordisk design, engelsk almuestil og en lille dråbe industrielt design. Det betyder, at alt ser ud på samme måde, som køkkentøj og service har set ud i mange generationer – med et moderne twist. Det er kort sagt bestik, service og køkkenudstyr, som oldemor ville føle sig hjemme med, hvis hun kom på besøg i dit køkken.

Ib Laursen udsender nye kollektioner i Mynte-serien fire gange om året. Så der kommer løbende nye designs, nye farver og forskellige andre, nye produkter til. Mynte fra Ib Laursen står aldrig stille, men følger lige så stille med i tidens seneste trends – med stor respekt for tradition og godt håndværk.

Ib Laursen Mynte kaffestel

Selvfølgelig har Ib Laursen Mynte sit eget kaffestel – eller rettere, der er flere forskellige at vælge imellem, og der kommer løbende nye til. Tilsvarende udgår tidligere stel i takt med at Ib Laursen sender nye Mynte kollektioner på gaden.

Det er med til at give Ib Laursen Mynte kaffestel værdi. For de fleste stel produceres kun i et begrænset antal. Så det er med at slå til, når du finder et Mynte kaffestel, der passer til din stil.

Kaffestellene består som oftest af en komplet serie service til kaffebordet omfattende alt lige fra kopper, underkopper og kagetallerkener over kagefade og til skåle, skeer og kander. Ja, selv et særligt viskestykke der passer til kaffestellet, kan fås til nogle af Ib Laursens Mynte kaffestel.

Ib Laursen Mynte krus

Lige som kaffestellene fås Ib Laursens Mynte krus i flere forskellige størrelser, farver og designs. Igen med stor respekt for det traditionelle, det moderne og det tidløse.

Det gør det nemt at dække op med Ib Laursen Mynte krus. For netop det særlige tidløse design og de afdæmpede, nordiske farver, gør det nemt at få krusene til at passe ind til resten af det porcelæn og bestik, du har valgt at dække op med.

Ib Laursen Mynte Nordic Sky

En af de Ib Laursen Mynte serier der går igen i alle sæsoner, er den særlige Ib Laursen Mynte Nordic Sky. Det er porcelæn, keramik og skåle holdt i den nordiske himmels farver. Lige fra den dybblå sommerhimmel over den overskyede og grå himmel og til de store, hvide skyer, der driver dovent hen over himlen på en sommerdag, og raser raskt afsted en blæsende efterårsdag.

Serien fornyes løbende med forskellige stilarter. For her er det farverne, som er det fælles omdrejningspunkt. Det gør det nemt at sammensætte dit køkkenudstyr. For selv om der måske er større eller mindre forskelle på de forskellige designs fra sæson til sæson, er farven ens eller kompatibel.

Så med Ib Laursen Mynte Nordic Sky går du aldrig galt i byen – heller ikke selv om det er til en gave.

Ib Laursen Mynte skåle

Ib Laursens Mynte-serie omfatter også en række flotte og praktiske skåle. Her er både romantiske, hjerteformede skåle, der kan bruges både til slik, chokolade og småkager eller fungere som bageforme til en romantisk formet skærekage.

Der er også smarte små muffins-formede skåle, der både kan bruges til at bage i, og ser godt ud med en håndfuld sukkerknalder eller småkager i. Det gør de enkelte stykker porcelæn eller keramik endnu mere brugbare og alsidige.

Ib Laursen – fokus på nordisk brugskunst og godt design siden 1971

Da Ib Laursen åbnede sin detailbutik med brugskunst i Ribe tilbage i 1971, havde han nok aldrig drømt om, at hans ide skulle udvikle sig til en af nordens største grossistvirksomheder inden for brugskunst, design og mode i Skandinavien hen over de næste 45 år.

Men sådan gik det. For Ib Laursen opdagede hurtigt, at han havde et godt øje for tidløst design og praktisk anvendelighed – og et stort hjerte for nordisk design. Det blev startskuddet til det, der er blevet til en international kendt virksomhed med dybe rødder i de danske og nordiske designtraditioner.

I dag er butikken for længst lukket, og i stedet har Ib Laursen etableret sig i et 9.000 kvadratmeter stort domicil uden for Ribe. Her designes de fleste Ib Laursen produkter, mens selve produktionen for en stor dels vedkommende foregår hos nøje udvalgte producenter i Asien. Firmaets domicil huser også salg, lager og forsendelse til de mange forhandlere over hele Skandinavien og store dele af Europa.

Rul op til toppen af siden, og se nærmere på de mange flotte stykker Ib Laursen Mynte-dele. Du har dem inden for de nærmeste par dage, hvis du bestiller i dag.