LED pærer til ethvert behov | Dansk Webshop | Dag-til-dag levering | Billige LED pærer og tilbehør | Nyhedsbrev | B2B

Badeværelseslamper

Skal du vælge de rigtige badeværelseslamper, kræver det stor omtanke. For vi vil have mere lys på badeværelset end nogensinde før. Her på siden finder du vores udvalg af badeværelseslamper hos byHOME. Efter produktoversigten kan du læse mere om, hvordan du vælger den rigtige lampe til dit badeværelse. Så kan du nemmere få bestilt dine nye badeværelseslamper i dag!


{{amount}}

Badeværelset var tidligere et af de steder, hvor der ikke blev gjort nok ud af belysningen. Således er det ikke ualmindeligt, at der kun er en enkelt badeværelseslampe i loftet til at lyse hele badeværelset op. Det var oftest standardløsningen – især i boliger med små badeværelser.

Den løsning er helt utænkelig i dag, hvor vi gerne vil have både mere plads og mere lys i badeværelset. Så skal du renovere et ældre badeværelse, skal du forvente, at du kommer til at skulle bruge lidt flere lyskilder, end der er i badeværelset i dag.

Badeværelset har fået flere funktioner

Det skyldes primært, at vi bruger mere tid på badeværelset i dag, end vi gjorde tidligere. Ikke fordi at vi sidder mere på toilettet eller gå længere tid i bad. Men fordi en række af de ting, der tidligere blev klaret i soveværelset, i dag ordnes i badeværelset.

Det gælder f.eks. at få lagt sminke og gjort sig klar til dagen. Mange har også en mere omfattende morgen- og aftenrutine, der omfatter påsmøring af cremer, trimning af hår og negle og andre ting, der tidligere ikke blev givet så meget opmærksomhed.

Det stiller naturligvis nogle nye og anderledes krav til både belysning og plads.

Badeværelseslamper til og over spejlet

Således forventer mange i dag en helt anden og kraftigere belysning over og omkring badeværelsesspejlet end tidligere. Lyset skal være godt og ikke oplyse spejlet og badeværelsesmøblet, men den person der står foran det.

Derved bliver det nemmere at få øje på for eksempel hår, der skal fjernes, og nemmere at lægge makeup eller bekæmpe genstridige bumser og andre urenheder i huden.

Badeværelseslamper med LED-teknologi

Belysningen i badeværelset – og specielt foran badeværelsesspejlet – skal helst give et så retvisende billede af den person, der er ved at gøre sig i stand foran spejlet som muligt. Samtidig skal lyset helst sidde placeret i højde med spejlet og lyse på personen foran det.

Her giver badeværelseslamper med LED-teknologi den helt rigtige belysning, der tilmed kan placeres korrekt, uden at det bliver for varmt at stå foran spejlet. For LED-pærer bliver ikke nær så varme som halogen- og glødepærer. De kræver heller ikke nær så meget plads, fordi LED-pærer praktisk talt ikke behøver en fatning. Derved kan lyset bygges ind i spejlet eller sættes tæt på dette, netop fordi LED-pærer ikke kræver nogen videre plads.

Endvidere kan du vælge en farvenuance på LED-pærerne, der ikke giver hverken hud eller tænder det samme gullige skær, som du fik af lyset fra gammeldags glødepærer. LED-pærerne fås i en helt neutral, hvid farve, der minder meget om dagslys. Derved får du et mere retvisende spejlbillede af dig selv, når du skal gøre dig klar til dagen.

Disse mange fordele ved LED-teknologi er nemme at udnytte, når du køber badeværelseslamper hos byHOME. Alle vores badeværelseslamper anvender LED-teknologi, og kan derfor placeres der, hvor der er brug for dem og give et retvisende billede af dig

Badeværelseslamper til loft og væg

For at skabe den rigtige belysning er det oftest også nødvendigt med badeværelseslamper til både loft- og vægmontage. Igen giver LED-teknologien mulighed for at sætte lamperne på steder, som det før var umuligt – enten fordi der ikke var plads nok eller på grund af brandfaren.

Men de kølige og klartlysende LED-lamper kan passes ind overalt på både vægge og lofter og dermed give dig lys i selv den mørkeste krog af badeværelset. Det gør badeværelset dejligt lyst og får det til at virke mere rummeligt. To ting som vi som allerede nævnt sætter større pris på i dag end nogensinde før.

Billige badeværelseslamper fra byHOME

Hos byHOME har vi samlet et udvalg af badeværelseslamper, der kan bruges på mange forskellige måder i dit badeværelse. Lamperne er tilmed fornuftigt prissat, og har alle et lavt energiforbrug på grund af den anvendte LED-teknologi.

Det giver dig billige badeværelseslamper til dit badeværelse på mere end en måde. Så rul op til toppen af siden og se nærmere på mulighederne for at skabe mere lys og liv på dit badeværelse.

Bestil nye badeværelseslamper fra byHOME i dag

Når du skal bestille dine badeværelseslamper, kan du under hver enkelt lampe i produktoversigten se, hvor hurtigt vi kan levere lampen. Det bør du være opmærksom på, når du bestiller. For vi tilstræber at sende alle produkterne i din ordre på en gang. Så den badeværelseslampe som har den længste leveringstid, bestemmer, hvor hurtigt du vil modtage dine nye badeværelseslamper fra os.

Ønsker du en eller flere af lamperne leveret hurtigere, skal du derfor opdele ordren i flere. Så sender vi dine nye badeværelseslamper, lige så snart vi har dem på lager.