LED pærer til ethvert behov | Dansk Webshop | Dag-til-dag levering | Billige LED pærer og tilbehør | Nyhedsbrev | B2B

Loftlamper

Loftslamper er uundværlige, uanset om du vil have et godt lys at orientere dig ved i lokalet, eller har brug for lys over spisebordet, sofagruppen eller noget helt tredje. Vælg mellem de mange forskellige loftslamper og pendler, som du finder her hos byHome.dk. Bestil i dag med hurtig levering! Læs mere om loftslamper efter produktoversigten.


{{amount}}

Lys over land! Det får du, uanset hvilken form for loftslampe, du vælger her på siden. Vi har alle former for loftlamper, herunder:

  • Spisebordslamper til at hænge over spisebordet i stue og køkken
  • Pendler til der, hvor lampen gerne må hænge ned fra loftet
  • Deciderede loftslamper som sidder på loftet som orienteringslys

Hvilke loftslamper du har brug for, afhænger naturligvis helt af, hvilket område du skal have lyst op, samt hvilke situationer lyset skal bruges i.

Det praktiske orienteringslys fra loftlampen

Skal du bruge et praktisk orienteringslys, så du kan se rundt i det lokale, du går ind i? Så skal du have fat i enten en loftlampe, der monteres helt oppe på selve loftet eller en pendel, der giver et godt lys til siderne.

Derved bliver hele området under og omkring loftslampen oplyst. Så kan du se, hvad der befinder sig i lokalet og nemt finde en vej igennem det eller hen til det sted i rummet, hvor du har et ærinde.

Orienteringslyset er lige så praktisk i et værelse, som i køkken og stue. I stuen kan du eventuelt overveje at montere en lysdæmper-funktion. Så kan lysstyrken dæmpes til et mere hyggeligt niveau, eller så det bliver mere tåleligt at se på, hvis du er stået op midt om natten.

Pendler til alle formal

Pendel-lamper hænger ned i ledningen eller en særlig holder fra loftet. De kan være udført i et utal af forskellige designs, lige fra det helt enkle og til det meget sofistikerede. Design og materialevalg afgør samtidig, hvor meget af området under og omkring sig pendlen oplyser.

Til f.eks. sofabordet eller lyset i den mørke krog af stuen, er en pendel med et nedadrettet, fokuseret lys oftest mest optimalt. Det afgrænser meget kraftigt, hvor stor en del af området omkring og under pendlen, der bliver oplyst. En sådan pendel kan også bruges til en vækstlampe over planten, der står et sted i huset, hvor den ikke får sol nok.

Ligesom med loftslampen kan det være en god ide at sætte en lysdæmper på dine pendler. Så kan der skrues ned for dem, så du undgår, at de spejler sig i fjernsynet eller forstyrrer, hvis du vil lade hyggen sænke sig over sofagruppen, lænestolen, eller hvor din pendellampe nu ellers hænger.

Spisebordslamper skal både være praktiske og hyggelige

Lysdæmperen er også en rigtig god ide til spisebordslampen. Derved kan du få den mest optimale belysning til spisebordet, uanset hvad det skal bruges til. For oftest bliver spisebordet brugt til meget andet end at spise ved – uanset om vi taler spisebordet i køkkenet, stuen eller spisestuen, hvis du har en sådan.

Det kan være alt lige fra at agere skrivebord, når du arbejder hjemme over børnenes lektielavning og til at blive brugt som arbejdsbord, når du skal arbejde med din hobby. I den slags tilfælde skal lyset være godt, kraftigt og komme godt ud i alle hjørner af spisebordet.

Direkte omvendt er det oftest, når der skal indtages middage ved spisebordet. Måske ikke så meget i hverdagen. Men hvis spisebordet skal danne rammen om en hyggelig middag med gæster, er det en god ide, hvis lyset i spisebordslampen kan dæmpes til et minimum. Så kommer de levende lys, som bordet er dækket op med, mere til sin ret, og stemningen bliver en helt anden, end hvis I sad badet i et kraftigt lys.

Sørg for den rigtige høje over spisebordet

Endelig er det en god ide at sikre, at spisebordslampen ikke kommer for højt op at hænge over spisebordet. Så kan den nemt blænde dem, som sidder omkring bordet. Omvendt er det vigtigt, at spisebordslampen ikke kommer for langt ned, så folk ikke kan se hinanden. En højde på omkring 50-60 centimeter over bordpladen er oftest den rigtige.

Brug LED-pærer og få de kræsne til at spise med

Endelig er det vigtigt, at du får sat de rigtige pærer i spisebordslampen. Her er LED-pærer med en mere kold tone det bedste valg. For i modsætning til glødelamper og LED-pærer med et mere varmt, glødelampeagtigt skær, misfarver de kolde LED-pærer ikke maden.

Forsøg viser, at det får de kræsne ganer om bordet til at spise mere af maden. For tit er det netop farven på maden, der ubevidst udløser kræsenheden. Så med kolde LED-pærer i spisebordslampen, er der større chance for at undgå kriser omkring spisetid.

Se leveringstiden på hver enkelt loftslampe

Når du kigger på loftslamper hos byHome, kan du se den forventede leveringstid under hver enkelt vare. Vi sender alle bestillinger samlet. Så det er lampen med den længste leveringstid, der afgør hvornår du får din nye loftslampe.

Så nu ved du, hvor hurtigt du får dine loftlamper, hvis du bestiller dem i dag!