LED pærer til ethvert behov | Dansk Webshop | Dag-til-dag levering | Billige LED pærer og tilbehør | Nyhedsbrev | B2B

Lamper

Alt i lamper

Hos byHome finder du alt i lamper og lys til hjemmet. Her er både pendler til stue- eller sofabordet, hyggelige og praktiske gulvlamper og væglamper til over sofaen, samt køkkenlamper, sengelamper og lamper til alle andre rum i din bolig. Og skal du have lys udenfor, har vi også en række flotte, vejrbestandige udendørslamper. Bestil dine lamper i dag med hurtig levering fra byHome.


{{amount}}

Uden lamper og lys ville der ikke være meget hygge i boligen, så snart solen gik ned. For intet kan som den rigtige belysning skabe den rigtige stemning. Uanset om det er det kraftige og skarpe lys til at se tydeligt med, når du dyrker din hobby, eller det er den dæmpede, hyggelige belysning, der skal til, når I skal nyde et stemningsfyldt måltid ved spisebordet eller flade ud efter dagens arbejde på sofaen.

Uanset stemning og lysstyrke finder du lamper til netop det, du har brug for hos byHome. Her står priserne langt fra mål med kvaliteten. For kvaliteten er i top og prisen er i bund. Så vælger du at købe din næste lampe hos byHome, får du både en flot, holdbar og økonomisk løsning på din belysning.

Loftlamper

Hos byHome finder du et stort udvalg af flotte loftlamper. Her er både klassiske og moderne pendler og spisebordslamper lige til at hænge op. Vi har mange forskellige stilarter lige fra de retro loftlamper i kobber eller metal over den helt nøgne pære i en flot fatning og til loftlamper og pendler i glas eller med kunstfærdige skærme som f.eks. vores Beton- og Geometri-serie

Gulvlamper

Vores serie af gulvlamper omfatter alt lige fra de klassiske gulvlamper med flere lyskilder over de praktiske med uplight og læselys i en og samme gulvlampe og til de hyggelige, gammeldags med stor skærm, som kan stå og lyse op i stuens eller gangens mørke krog.

Skrivebordslamper

Vores skrivebordslamper tæller både futuristiske loftslamper med behagelig LED-belysning og store lofthængte lamper til kontorlokalet. De kan skabe en blød, blinkfri belysning, som er behagelig at arbejde ved.

Vi har også traditionelle skrivebordslamper, der kan stå på skrivebordet. Her er mange forskellige design og helt sikkert også et, der passer til dit skrivebord – om det er det, du har derhjemme eller det, som står på dit arbejde.

Væglamper

Væglamper – eller lampetter som de blev kaldt i gamle dage – kan bruges til mange forskellige formål, lige fra at skabe en hyggelig belysning over sofaen og til at lyse det store billede eller den store plante op med.

Alle væglamper fås med økonomisk og øjenergonomisk LED-belysning i enten neutral eller varm hvid. Vælg den neutrale hvide til kunstværket og den varme hvide til hyggebelysning.